Website’s, die u echt even moet bekijken

Don't Be Square! Just Go There!

Ook dit najaar zal de bekende Goudse countrygroep “Change of Key” met vrienden tijdens de laatste zondagmiddag van de maand vanaf 15.00 het “donkere” weer opvrolijken met mooie countrymuziek in Country Cafe “Concordia” aan het Concordiaplein te Haastrecht.

Voor meer informatie kunt u ook nog hun uitvergrote flyer hierover raadplegen!

-0-

Savannah, Dick van Altena & Cor Sanne - Back to the Country Part IV

Op zaterdag, 27 september a.s. vanaf 20.15 een optreden van Savannah, Dick van Altena en Cor Sanne met hun succesvolle “Back to the Country” show maar nu “Part IV” in de Grote Zaal van het Isala Theater aan het Stadsplein 5 te Capelle aan den IJssel.

-0-

Carrie Elkin, Anthony da Costa & Lindsey Verrill

Op donderdag, 18 september a.s. vanaf 20.30 in Societeit Engels aan de Kon. Emmakade 4-5 te Den Haag een optreden van de Texaanse singer/songwriter Carrie Elkin met Anthony da Costa op gitaar en achtergrondzang en Lindsey Verrill op cello en bas.

-0-

 

The Country Trail Band & Piet Smit

Op vrijdag, 12 september a.s. vanaf 19.30 in de Maranathakerk aan de P.C. Hooftsingel 73 te H.I. Ambacht en op zaterdag, 13 september eveneens vanaf 19.30 maar dan in de Ontmoetingskerk aan de Zevensprong 4 te Capelle-Schollevaar aan den IJssel een optreden van The Country Trail Band samen met de Zuid-Afrikaanse zanger/gitarist Piet Smit.

-0-

Kevin & Dustin Welch on stage in Maassluis & The Hague

Kevin Welch staat al jaren te boek als één van de meest gerespecteerde singer/songwriters.Samen met multi-instrumentalist & composer, zoon Dustin Welch speelt hij vrijdag 5 september in Grand-Cafe “De Waker” aan de Markt 6 te Maassluis.

De twee musici hebben gedurende deze weken een aantal optredens, waarvan ook nog in deze regio op donderdag, 11 september a.s. in Societeit Engels aan de Kon. Emmakade 5 te Den Haag vanaf 20.30 een optreden

Voor meer informatie ove hun optredens gewoon even doorschakelen naar de website van Kevin Welch

-0-

Op zondag, 13 april 2014 van 15.00-18.00 de Amerikaanse singer/songwriter Caroline Herring voor een optreden in de “Oude Veiling” te Aalsmeer!.

Ongetwijfeld zal zij dan ook een aantal songs van haar nieuwe album “I Will Go Into The Day” ten gehore brengen.

U kunt ook nog even de fraaie hoes van haar nieuwe album bekijken.

-0-

Country Music Night with Eddy Gee & Friends

Op zaterdag, 12 april 2014 vanaf 21.00 in de Gasterij “de Bruine Kip” aan de Klassenburgerstraat 18 in Beusichem een “Country Night Live” met optredens van: Eddy Gee, Günter Scholz, alias Bronko, Jesse Cole en Alicia Geerlings!

Beusichem ligt in de buurt van Vianen even ten oosten van Culemborg!

Voor meer informatie kunt u nog even hun “flyer” raadplegen!

-0-

Change of Key at Concordia Haastrecht

Het countrymuziek seizoen 2013-2014 komt eraan met elke laatste zondagmiddag van de maand “Country Cafe Concordia” aan het Concordiaplein te Haastrecht met medewerking van de Goudse countrygroep “Change of Key”.

Het eerste concert in de serie start op zondag, 27 oktober vanaf 15.00 tot 18.00.

Voor een gezellige en fraaie countrymuziek zondagmiddag – Cafe Concordia te Haastrecht – The Place to Be. Voor meer informatie even deze flyer raadplegen!

-0-

Piet Smit & The Country Trail Band - Gaan na die Wonder

Van dinsdag, 24 tot en met zondag, 29 september a.s. het door de Stichting Exodus georganiseerde “Gospelfestival” met een geweldig programma met medewerking van o.a The Country Trail Band & Wim Pols met als speciale gast, zanger/schrijver/gitarist Piet Smit uit Zuid-Afrika op donderdagavond, 26 september vanaf 20.00

Het festival wordt gehouden in het “Filadelfia Centrum” aan de “Espelo 99” in Rotterdam Zuid en de toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u nog even de flyer van het gospelfestival raaplegen!

-0-

 

Slaid Cleaves at Societeit Engels

Op donderdag, 12 september a.s. vanaf 20.30 een optreden van de Austin, TX singer/songwriter Slaid Cleaves in Societeit Engels aan de Koningin Emmakade 4-5B te Den Haag mede ter promotie van z’n nieuwe album “Still Fighting the War”.

Voor meer informatie kunt u ook nog de flyer raadplegen!

-0-

DCMA Award Gala, 8 september a,s, te Waspik

Op zondagmiddag, 8 september a.s. vanaf 15.00 wordt voor de 29ste keer het DCMA Award Gala gehouden!

Deze keer vindt de uitreiking van de diverse “Countrymuziek Awards” plaats in theater Den Bolder aan de Schoolstraat 19 te Waspik, waarbij niet alleen tal van bekende, maar ook minder bekende nederlandse countrygroepen en solisten zullen optreden! Zeer aanbevelenswaardig! Vertel het uw buren en vrienden!

Voor meer informatie kunt u ook nog even de DCMA-flyer raadplegen!

U kunt ook nog even kijken en luisteren naar de door Pedro van Elzen gemaakte trailer voor het DCMA Gala.

Gewoon even aanklikken!

-0-

South Mountain in Amicitia Lekkerkerk!

Op dinsdag, 10 september a.s. vanaf 20.00 een optreden van de Canadese countrygroep South Mountain in partycentrum “Amicitia” te Lekkerkerk!

Nauurlijk ook songs van hun nieuwe album “South Mountain Cafe”. Zorg, dat u erbij bent dan kunt u het album tijdens de pauze nog aanschaffen!

Voor meer informatie kunt u nog de flyer met de aankondiging van hun optreden in Lekkerkerk raadplegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *