Let ‘er go, Boys!

Bluegrass Music Award Winners 2006

Grand Ole Opry House - Night of Bluegrass Winners

Tijdens de 17e jaarlijkse International Bluegrass Music Awards Show op donderdag, september 28 2006 in de “Grand Ole Opry House” te Nashville Tenn. werden weer de Awards uitgereikt.

De show werd ook “live” uitgezonden via XM Satellite Radio Bluegrass Junction (kanaal 14) en vervolgens ook nog wereldwijd door 300 radiostations.

Kon U niet aanwezig zijn in de Grand Ole Opry House en heeft U dat allemaal gemist?

Jammer, jammer, maar wilt U (nog) eens een aantal “Award-winners” beluisteren? Dat kan!

Dinsdagavond van 19.00-20.00 in het radioprogramma “Vrolek’s Country Music Round-up” via de lokale omroep Radio Vrolek bluegrassmuziek van “Award-winners”  The Grascals, Rhonda Vincent & The Rage, Michael Cleveland , Tim O’Brien, The Steep Canyon Rangers, Jim Hurst & Missy Raines etc.

Host Marty Stuart & His Fabulous Superlatives

Ook de gastheer van dit schitterende bluegrass evenement, Marty Stuart, zal as. dinsdagavond zijn te horen samen met z’n “Fabulous Superlatives” tijdens een “live” optreden in het Ryman Auditorium ook in Nashville Tenn.

Vindt U bluegrass muziek leuk of wilt U er eens mee kennismaken? Zorg, dat U er bij bent! A.s. dinsdagavond van 19.00-20.00 in het “Verre Westen” en “Midden” van de Krimpenerwaard via Radio Vrolek op 107.7 MHz in de ether en op 105.9 MHz via het Nederlekse kabelsysteem.

Het radioprogramma wordt op zaterdag, 7 oktober van 12.00-13.00 herhaald!