Countrymuziekliefhebbers opgelet!

center

De medewerkers van het radio sportprogramma “Multisport”, dat via de lokale omroepen in de gemeente Capelle a.d. Ijssel, Krimpen aan den Ijssel en Nederlek wordt uitgezonden, zijn bezig met hun laatste vakantieweek en dus dit weekeinde nog geen “live” verslagen van sportevenementen in de regio, maar….

 

Kunt U op deze dag niet aanwezig zijn bij het schitterende openlucht “Floralia Countrymuziek festival”, dat al weer voor de 26ste keer in Oosterhout wordt gehouden?
Jammer, jammer, maar als “pleister op de wond” kunt U via Radio Vrolek toch nog aanwezig zijn bij “live” optredens, maar dan uit de jaren 80 van Willie Nelson, Merle Haggard en Waylon Jennings vanuit het roemruchte Austin City Limits Texas.
De hele voorraadschuur met countrymuziek wordt voor deze speciale uitzending aangesproken met o.a. “Road Songs”, “Done me wrong” en “Drinking songs”.
Wilt U als luisteraar nog eens uw favoriete countrysong horen? Aarzel niet en geef het gewoon even door via
Zaterdag, 12 augustus van 13.00 – 17.00 Top countrymuziek! Mis het niet en zorg, dat U erbij bent.
Radio Vrolek is in het “Verre Westen” en “Het Groene Hart” van de Krimpenerwaard te beluisteren via de ether op 107.7 MHz en via het Nederlekse kabelsysteem op 105.9 MHz.